HUN ENG

AZ EKF Tudásközpontjainak fejlesztése

"Az Eszterházy Károly Főiskola Tudásközpontjainak fejlesztése a Tokaji borvidék nyújtotta kutatás-fejlesztési problémák tükrében" TÁMOP 4.2.2.D-15/1/KONV-2015-0003

Tudástranszfer tevékenység fejlesztése

"TUDÁS-PARK - Eger és térsége tudástranszfer tevékenységének fejlesztése" TÁMOP-4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0003

Élelmiszerbiztonság, gasztronómia

"Élelmiszerbiztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés, DE-SZTE-EKF-NYME" TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014

Élelmiszerek, sportélelmiszerek

"Élelmiszerek és sportélelmiszerek újszerű nyomonkövetési rendszerei, eredetvédelme és a biztonságosságuk garantálása analitikai, sport- és táplálkozás-élettani vizsgálatok révén" - TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0008

Élelmiszerbiztonság, táplálkozástudomány

„Az élelmiszerbiztonság, a táplálkozástudomány, az eredet- és fogyasztóvédelem aktuális kihívásai és eredményei ismertetése modern és sokrétű eszközökkel, összehangolt tartalomfejlesztéssel az egészségtudatos fogyasztói kultúra elősegítése érdekében” TÁMOP-4.2.3.12/1/KONV-2012-0025

Az Eger Innovations Kft. projektjei

Az Eger Innovations Kft. projektjei:

Az Egerfood Kft projektjei

Lupinus albus alapú funkcionális tejipari élelmiszertermékek kifejlesztése, aminosav és biogén amin bioszenzorok létrehozása a fehérjetartalom minőségi kontrolljára