HUN ENG

XVIII. Szőlészeti és Borászati Konferencia

2017. április 5-7. között immár tizennyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az egri Szőlészeti és Borászati konferencia.

Magyar Tudomány Ünnepe

A Magyar Tudomány Ünnepének rendezvénysorozatához a Kutatási és Fejlesztési Központ idén egy tudományos előadássorozattal kapcsolódik. A "Szőlészeti és borászati kutatások interdiszciplinaritása" című programra 2016. november 11-én kerül sor.

Powdery Mildew Summer School 2016

Augusztus 1-6. között immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a lisztharmatfertőzésekkel foglalkozó, angol nyelvű, nemzetközi nyári egyetem.

II. WINETWORK Technikai Munkacsoport Találkozó

A Tudásközpont részvételével megvalósuló WINETWORK projekt Egri borvidéket képviselő technikai munkacsoportjának második találkozójára 2016. június 28-án kerül sor.

Eszterházy Károly Szőlészeti Borászati Napok Eger

2016. február 15-16. között kerül megrendezésre az Eszterházy Károly Szőlészeti Borászati Napok Egerben.

WINETWORK Technikai Munkacsoport Megbeszélés

Az Eszterházy Károly Főiskola Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpontjának részvételével megvalósuló WINETWORK projekt keretein belül létrejövő regionális technikai munkacsoport találkozójára első ízben kerül sor.

Interaktív előadás - műhelymunka

Az ISeeQ és a Global Startup Awards alapításának történetéről

Lakossági fórum

2015. június 23-án lakossági fórum kerül megrendezésre "Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései és kihívásai" címmel.

Workshop az innovációról

Az Eszterházy Károly Főiskola és a Munkaerős Zrt. közös szervezésében kerül megrendezésre "Workshop az innovációról" című műhelymunka.

Tudás-Park projektnyitó konferencia

2015. április 14-én kerül megrendezésre a Tudás-Park – Eger és térsége tudástranszfer tevékenységeinek fejlesztése című, TÁMOP-4.2.1.C-14/1/Konv-2015-0003 azonosító számú program nyitókonferenciája.